NUJNO – NAROČILO TRENIRK

Spoštovani,

tole sporočilo se nanaša na sodnike, ki se včeraj niste udeležili skupščine. Preberite sporočilo do konca, da ne bo kakšnih nesporazumov.

Kot ste seznanjeni, bomo v DOS Ljubljana za sodnike (ki bodo to želeli) nabavili in v skladu z vašimi točkami aktivnosti (link do vpogleda v vaše točke aktivnosti in višino subvencije Subvencija trenirk_11.3.2016) subvencionirali Champion trenirke.

Moški model si lahko ogledate tukaj: http://www.champion.si/si/moski-komplet-champion-na-zadrgo-navy-nny-nny-i34300.shtml

Ženski model si lahko ogledate tukaj: http://www.champion.si/si/zenski-komplet-champion-modri-bli-i34318.shtml

Na obveznih seminarjih januarja 2016 smo pomerili velikosti vzorčnih primerov – za moški model velja, da je velikost enaka tisti, kot ste se izmerili na seminarju oziroma vaši običajni številki (S, M, L oziroma XL itd.). Za ženski model pa velja, da velikost ni enaka tisti, ki smo jo izmerili na obveznih seminarjih, temveč priporočamo, da naročite eno velikost manj oziroma vašo običajno številko (S, M, L oziroma XL itd.). Vsi pa lahko greste model pred naročilom tudi pomerit v trgovino PE Champion City Park Ljubljana.

Če želite trenirko naročiti (v skladu s subvencijo), to sporočite na mail masa.serec@gmail.com, nujno pripišite velikost (S, M, L oziroma XL itd.).

Naročilo trenirk zbiramo SAMO do vključno ponedeljka 14.3.2016, po tem datumu (od vključno torka naprej) trenirke ne bo več možno dobiti!

Z lepimi pozdravi, DOS Ljubljana