OPOMNIK – Obvezni seminar DOS Ljubljana bo 9.1. v Kamniku

Lepo pozdravljeni,

v skladu s sklepom Strokovne komisije ZOSS, sprejetim na 5. seji SK ZOSS, bomo v DOS Ljubljana organizirali obvezni seminar pred začetkom drugega dela tekmovalne sezone 9. januarja 2016 ob 10. uri v Knjižnici Franceta Balantiča (Ljubljanska cesta 1, Kamnik).

Seminar bo predvidoma potekal do 13. ure. Namen seminarja je obnovitev pravil in navodil za sojenje ter diskusija o konkretnih  primerih iz tekem. Na seminarju bo torej odlična priložnost za predstavitev lastnih izkušenj, glede katerih ste morebiti v dvomih.

Naj spomnimo, da je udeležba na seminarju obvezna za vse sodnike in delegate kontrolorje in kot taka ne prinaša točk aktivnosti. Neopravičena odsotnost na seminarju bo pomenila nedelegiranje sodnika/sodnice/D-K do konca tekmovalne sezone 2015/2016. Po seminarju bo ponovljeno tudi elektronsko testiranje (10 vprašanj – C lista, 20 vprašanj – A in B lista, D-K).

Za sodnike, ki boste v času seminarja delegirani na tekme, bo organiziran dodaten seminar.

Cilj seminarja je torej zlasti druženje sodnikov vseh list, izmenjava izkušenj ter razjasnitev morebitnih težav pri sojenju ali v DOS-u.

Vsa vaša vprašanja lahko že predhodno javite Dušanu Saurinu (strokovni.odbor@drustvo-doslj.si), odgovore bo komisija posredovala na seminarju.

Veselimo se srečanja!

Z lepimi pozdravi,