Obvezni seminar pred začetkom drugega dela tekmovalne sezone

Lepo pozdravljeni,

v skladu s sklepom Strokovne komisije ZOSS, sprejetim na 5. seji SK ZOSS, bomo v DOS Ljubljana organizirali obvezni seminar pred začetkom drugega dela tekmovalne sezone 9. januarja 2016 ob 10. uri (točen kraj seminarja vam sporočimo naknadno).

Namen seminarja je obnovitev pravil in navodil za sojenje ter diskusija o konkretnih  primerih iz tekem. Na seminarju bo torej odlična priložnost za predstavitev lastnih izkušenj, glede katerih ste morebiti v dvomih.

Naj spomnimo, da je udeležba na seminarju obvezna za vse sodnike in delegate kontrolorje in kot taka ne prinaša točk aktivnosti. Neopravičena odsotnost na seminarju bo pomenila nedelegiranje sodnika/sodnice/D-K do konca tekmovalne sezone 2015/2016. Po seminarju bo ponovljeno tudi elektronsko testiranje (10 vprašanj – C lista, 20 vprašanj – D-K, A in B lista).

Cilj seminarja je torej zlasti druženje sodnikov vseh list, izmenjava izkušenj ter razjasnitev morebitnih težav pri sojenju ali v DOS-u.

Vsa vaša vprašanja lahko že predhodno javite Dušanu Saurinu (strokovni.odbor@drustvo-doslj.si), odgovore bo komisija posredovala na seminarju.

Veselimo se srečanja!

Z lepimi pozdravi,