Označevanje potnih stroškov v sistemu ZOSS

Spoštovani, posredujemo sporočilo sekretarja ZOSS. Z lepimi pozdravi, DOS Ljubljana

Pozdravljeni,

prosimo vse sodnike, da v sistemu www.zoss.si ustrezno označite plačilo potnih stroškov za letošnjo tekmovalno sezono. Prosim, da to storite najkasneje do ponedeljka, dne 2.11.2015. Vsi sodniki, ki ste dobili potne stroške od določenega kluba nakazane na vaš trr oziroma plačane takoj po končani tekmi/turnirju in tega ne boste imeli ustrezno označenega v sistemu, se boste sami zagovarjali pred klubom, zakaj tega niste sporočili oziroma označili v sistemu.

Resnično vas lepo prosim, da ste pri označevanju plačanih potnih stroškov dosledni ter redno spremljate, kaj ste dobili nakazano in kaj ne in to ustrezno označite.

Ko označite v sistemu plačane oziroma neplačane potne stroške, morate obvezno spodaj klikniti SHRANI SPREMEMBE.

Bolje kot bomo sodelovali in imeli vse označeno v sistemu, lažje bomo pri klubih dosegli plačilno disciplino potnih stroškov ter seveda še okrepili naše sodelovanje.

Hvala, da ste si vzeli čas, prebrali to obvestilo in ustrezno označili vse potrebno v sistemu. Če kdo ne ve, kako mora to storiti, naj se brez oklevanje obrne na mene in mu bom pomagal. Lahko mi napišete mail na zoss@odbojka.si ali me pokličete na 041 758 777.