Potni nalogi 2014

Spoštovani,

do konca januarja 2015 je treba izdelati in poslati potne naloge za zimski del tekmovalne sezone (od 1.9.2014 do 31.12.2014).

Vsota vseh potnih nalogov (pod rubriko potni nalogi/SKUPAJ DOS in ogledi) za koledarsko leto 2014 se mora ujemati (dovoljeno minimalno odstopanje) s predvidenim zaslužkom v koledarskem letu (od 1.1.2014 do 31.12.2014)! Torej, v sistemu filtrirajte po obdobju od 1.1.2014 do 31.12.2014 in kliknite še DA pri Prikaži tudi prejšnje sezone.

Vsak potni nalog mora imeti kot prilogo pripeto delegacijo! Nalogov ne številčite!

Vnos kilometrov oddaljenosti do dvoran v primeru ogledov lahko v sistemu vpišete sami (ko boste izdelovali delegacijo in pn za ogled tekme, vas bo sistem sam opozoril, da kilometrine še nimate vpisane in vas vodil, kako jih vpisati).

Potne naloge pošljite z navadno pošto (ne priporočeno) na naslov blagajnika: Dejan Perčič, Ljubljanska 4j, 1241 Kamnik.

Za kakršnokoli vprašanje v zvezi z izdelavo potnih nalogov, se obrnite na info@drustvo-doslj.si.

Svetujemo, da potne naloge izdelate čimprej, da si pustite rezervo za morebitna usklajevanja in popravke! 31.1.2015 je torej skrajni rok, do katerega morate poslati pravilno izdelane in usklajene potne naloge.

V letu 2015 vam želimo veliko zdravja, sreče, osebne izpolnitve in seveda dobro odsojenih tekem! 🙂

Z lepimi pozdravi, DOS Ljubljana.