Označevanje neporavnanosti stroškov s strani klubov

Spoštovani

ponovno pozivamo, da vsi sodniki v sistemu ustrezno označite prejetje/neprejetje potnih stroškov. Upamo, da je neplačnikov manj, kot to trenutno kaže v sistemu in da ste sodniki zgolj pozabili označiti plačilo potnih stroškov. Če želimo vzpostaviti disciplino pri plačevanju potnih stroškov, se bomo morali navaditi in v sistemu to sproti označevati. Še enkrat kratka navodila:

1. Prijavite se v sistem www.zoss.si
  2. Pod koledarjem (na desni strani profila) klinete na rubriko Poglej POTNE NALOGE in FINANCE
  3. Odprejo se potni nalogi in čisto na levi strani (prva kolona) imate Plačano in spodaj pri vsakem potnem nalogu (za klub), kjer ste sodili, opcijo DA in NE
  4. Ustrezno označite in kliknite “shrani”.

Kako označiti in kdaj?

1. Če klub takoj po tekmi poravna potne stroške, označite z DA (pomeni, da so bili potni stroški plačani) – to označite čimprej po končani tekmi.
  2. Če bo klub nakazal na TRR, po tekmi kliknite NE in takoj ko vidite na računu, da vam je klub znesek nakazal, to spremenite v DA.
  3. NE POZABITE spodaj klikniti na Shrani informacijo o plačilu s strani kluba, sicer se informacija ne shrani.

Tisti, ki nimate spletne banke, prosim, da to vedno storite takoj, ko prejmete izpisek iz banke.

Glede na to, da je ta opcija letos prvič v sistemu, vas sedaj prosimo, da sekretarju čimprej na zoss@odbojka.si sporočite informacije za potne stroške, ki jih klubi še niso plačali. Informacije, ki jih sekretar potrebuje:

Ime in Priimek

Datum tekme/turnirja

Kategorija (1.DOL, 2.Dol,….kadeti, mladinke,….)

Klub, ki vam dolguje

Znesek