Vnos/sprememba osebnih podatkov v sistemu delegacij

Spoštovani,

vse nove sodnike pozivam, da si  v svojem profilu v sistemu www.zoss.si pravilno izpolnite svoje osebne podatke. Pomembno je, da vaš naslov prebivališča napišete identično, kot je napisan v vašem osebnem dokumentu, torej brez kakšnih okrajšav ali manjkajočih besed (ne Tržaška 123, ne Tržaška c. 123, ampak Tržaška cesta 123)! Pazljivo in točno izpolnite tudi vse ostale podatke.

V priponki je prikazano, kako izpolnite ali spremenite vaše osebne podatke. Najprej se prijavite v sistem in kliknete na SODNIK. Ko pridete v sistem, kliknete na ikono, kot je prikazano v priponki (prva_stran_1.jpg), nato popravite oziroma pravilno vpišete vaše osebne podatke in kliknete na ikono spodaj SPREMENI (glej priponko spreminjanje_podatkov_2.jpg). Vaše osebne podatke vnesite/spremenite čimprej, najkasneje pa do četrtka 16.10.2014.

Hkrati pozivam vse sodnike in delegate kontrolorje, da preverite v svojem profilu, če vsi vaši podatki še držijo. Če ste menjali TRR, prebivališče ipd., ustrezno popravite.

Lep pozdrav! DOS Ljubljana

prva_stran_1