beleženje izplačil potnih stroškov s strani klubov

Pozdravljeni,

obveščamo vas, da je v sistemu za delegiranje in pisanje potnih nalogov nova rubrika, in sicer vpisovanje (označevanje) o plačanih potnih stroških za tekme, na katere ste delegirani.

Kako deluje:
– Prijavite se v sistem s svojim uporabniškim imenom in geslom
– Kliknete na rubriko »Poglej POTNE NALOGE in FINANCE
– Nato imate na levi strani zgoraj rubriko Potni nalogi in rubriko Plačano (poleg rubrike Plačano je še datum tekme/turnirja, ID delegacije, št. potnega naloga, plačnik ter kategorija)

Za vsako tekmo/turnir posebej morate klikniti DA oziroma NE glede na to, ali ste potne stroške prejeli plačane takoj po tekmi (DA), ali pa potnih stroškov niste prejeli takoj po tekmi (NE). Takoj, ko vidite v vaši banki, da vam je klub poravnal potne stroške, se morate prijaviti v sistem in označiti (DA), kar pomeni, da ste potne stroške prejeli plačane.

Ko kliknete DA ali NE, morate OBVEZNO klikniti spodaj Shrani informacijo o plačilu s strani kluba.

V vsakem primeru morate najkasneje v 48 urah po tekmi v sistemu označiti, ali ste potne stroške prejeli plačane ali jih niste. V kolikor ne boste označili nič (to je vidno v sistemu, ker ni obarvan NE niti DA), pomeni, da do potnih stroškov ne boste upravičeni. Prosim, da se tega držite, ker bodo na ta način tudi klubi videli, da še niso poravnali potnih stroškov, ravno tako bo o tem seznanjen tudi sekretar ZOSSa.

V primeru, da potni stroški ne bodo plačani, bo sekretar klubom poslal obvestilo, zato je nujno, da striktno vpisujete v sistem, ali ste potne stroške prejeli plačane ali ne.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje lahko kontaktirate sekretarja ZOSS – Gregor Novak (zoss@odbojka.si).

Spodaj še slikovni prikaz, kaj in kako morate klikniti.

Seveda pa lahko izberete tudi določeno obdobje in kliknete Fitriraj za prikaz izbranega obdobja. Lep pozdrav, DOS Ljubljana

vpis_placane_kilometrine_1

vpis_placane_kilometrine_2