Osebni podatki v sistemu delegacij

Pozdravljeni,

vse sodnike in delegate kontrolorje ponovno pozivam, da v svojem profilu v sistemu www.zoss.si pravilno izpolnite svoje osebne podatke. Pravilno mora biti napisan i) vaš elektronski naslov, ii) ulica, iii) poštna številka ter iv) kraj pošte, in sicer tako, kot imate naslov napisan v vašem osebnem dokumentu, brez okrajšav!

V priponki je prikazano, kako spremenite vaše osebne podatke. Najprej se prijavite v sistem in kliknete na SODNIK. Ko pridete v sistem, kliknete na ikono, kot je prikazano v priponki (prva_stran_1.jpg), nato popravite oziroma pravilno vpišete vaše osebne podatke in kliknete na ikono spodaj SPREMENI (glej priponko spreminjanje_podatkov_2.jpg).

Prosim, da vaše osebne podatke spremenite čimprej oziroma najkasneje do PETKA, dne 6.12.2013. Kdor ne bo imel pravilno vpisanih svojih podatkov, v bodoče ne bo upravičen do sodniškega nadomestila za sojenje.

Tisti, ki že imate podatke napisane, tako kot je v vašem osebnem dokumentu, ne spreminjajte ničesar. Prosim, da vnesete tudi TRR ter davčno številko vsi tisti, ki tega še niste storili.

Lep pozdrav!

prva_stran_1