Linijski sodniki – Izobraževanje, izborni trening– 28. september 2011 – Kamnik

Strokovna komisija DOS Ljubljana organizira dodatno izobraževanje za linijske sodnike in izborni trening za linijske sodnike za tekme v evropskih pokalih (liga prvakov – ACH Volley, CEV pokal – Calcit Volleyball, Challenge pokal – Sloving Vital)

Ker gre za tekme, na katerih so prisotni 4 linijski sodniki, s čemer se nekateri še niste srečali, organiziramo dodatno izobraževanje za linijske sodnike. Prav tako želimo na teh tekmovanjih zagotoviti najboljše linijske sodnike zato bomo hkrati izvedli tudi izborni trening, na podlagi katerega bo strokovna komisija določila linijske sodnike za ta tekmovanja.

Izobraževanje oz. trening bo v sredo, 28. septembra ob 18.30 uri v Kamniku. Izbor bo potekal na prijateljski tekmi med ekipama Calcit Volleyball in UKO Kropa.

Za malce motivacije naj povem, da so običajno tekme evropskih pokalov bolj obiskane in zato bolj zanimive ter predstavljajo enkratno izkušnjo tudi v funkciji linijskega sodnika.

Prosim vse interesente za zanesljivo udeležbo, ki jo čim prej potrdite na e-mail: mihajlo.milojevic@gmail.com

lep pozdrav

SK DOS Ljubljana