Prenovljena uporabniška aplikacija

Danes je zaživela prenovljena uporabniška aplikacija za sodnike DOS Lj. Sedaj je možno poleg ogleda, potrjevanja in odpovedovanja delegacij narediti tudi potne naloge, vnesti tudi delegacije višjih lig (in s tem voditi lastno evidenco tekem in izplačil) in kontrolirati svoj finančni del sojenja 🙂
Od 1.1.2012 morajo biti vsi potni nalogi za DOS Lj. vnešeni v ta sistem brez izjem!!!

Aplikacija je še vedno na meniju “Delegacije”, uporabniško ime in geslo sta ista kot do sedaj (če kdo ne ve kakšno ima geslo ali uporabniško ime naj to javi na dejan.percic@siol.net  in vam ga bom sporočil).
Ko ste enkrat vpisani imate v zgornjem meniju vse kar se tiče  delegacij. Na desni strani imate zgoraj koledar na katerem so dnevi kjer imate delegacije označeni (tako lahko že na hitro ugotovite kdaj ste/boste sodili). Spodaj pa funkcije za pregled in izdelavo delegacij,… Delegacije, ki ste jih dobili preko sistema za delegiranje (po mailu) so že vnešeni, tekme višjih lig pa morate vnesti sami. Ko je delegacija vnešena jo odprete in potem lahko spodaj naredite še potne naloge za to delegacijo (tako za ZOSS kot za OZS), ki se kreirajo avtomatsko.
V finančnem delu pa se potem prikažejo tudi vsi podatki, ki jih potrebujete.

Aplikacija je še v fazi razvoja in se bo do jeseni še posodabljala. Prosimo vas, da začnete aplikacijo uporabljati (vpišite svoje tekme, naredite potne naloge, naredite tudi kakšno delegacijo za ogled tekme,..) in nam sporočite morebitne pripombe, predloge ali napake. Nekaj idej in napak smo že predebatirali na sami skupščini.

Ko bo aplikacija v zaključni fazi boste prejeli tudi mail z vsemi natančnimi navodili in pojasnili. Do takrat pa veliko užitkov v testiranju.