Odgovor na opozorilo glede sodniških majic

V nadaljevanju objavljamo korespondenco na temo sodniških majic.

Jaz ne vem več, al se hecate, al res ne znate in razumete. Sodniška majica je na sodniku vsak teden. Če je vse po sreči samo 1x, če ne pa celo večkrat. Majica bi morala biti TRPEŽNA.  Za občutljivost imamo priložnost na gala večerjah, sprejemih, banketih in podobnih zadevah. Sodnik pa leze na stole, se znoji, zlaga majice v vse mogoče torbe, z >ježki<, brez >ježkov<, ….. In to v ZELO OBČUTLJIVI majici.

Mimogrede,večina majic, vsaj v DOS Ljubljana, je že bila opranih. Ali z zadrgami ali brez ne vem. Upam, da so vse ostale cele. 30 eur za ZELO OBČUTLJIVO majico!!!!! Kaj pa če ne želimo, da ostanejo majice cele? Jo peremo z zadrgami >ali > podobnim< in ponosno hodimo strgani naokoli? Če se bodo te majice uničile bomo pač sodili v vsaki, ki nam bo prišla pod roke. Še dobro, do dobavitelj tega sporočila ni poslal konec sezone.

Mimogrede, kje pa so dodatno naročene majice?

Prosim za takojšnjo definicijo vsega, kar sodi pod >ali podobnega<. Ker člani DOS Lj ne vemo, kaj sodi v kategorijo >ali podobnega<.

No, v bistvu odgovora zares ne pričakujemo, ker ga sedaj nismo dobili še na skoraj noben mail, dopis, predlog, kritiko…… Razen enega samcatega odgovora, ki pa ni odgovoril na zastavljena vprašanja.

Feci quod potui, faciant meliora potentes.

Jana Prešeren

Odgovor Sekretarja ZOSS:

Jana živjo,

to, da naj se majice perejo brez zadrg, ni prišlo s strani dobaviteljaampak s strani sodnikov. Ni mi še nihče javil, da se je komu raztrgala, dobil sem samo obvestilo, da naj obvestim sodnike, da naj malo pazijo pri pranju, ker je pač tak material. Kot se meni zdi, je material zelo podoben, kot so bile prejšnje majice, s to razliko, da se te ne mečkajo toliko.

To je samo opozorilo za vse, ki perejo vsepovprek. Jaz sem jo že opral, pa je bila poleg tudi jopica z zadrgo poleg in se majici ni zgodilo nič, tako da še enkrat povdarjam, da je bilo to samo preventivno opozorilo, ki sem ga dobil od sodnikov(sodnic), ki se očitno malo bolj spoznajo na pranje od mene. 🙂

Jana prosil bi pa še, če mi lahko napišeš, na kater mail niste dobili odgovora. Jaz mislim, da če le vem odgovor vedno odgovorim in se tudi potrudim, da so odgovori kolikor toliko ažurni.

Lep vikend,

Gregor Novak