Nova internetna stran DOS Lj

Pozdravljeni kolegi sodniki!

Naše društvo je začelo aktivneje slediti novim tehnologijam. Pripravili smo novo spletno stran, s katero vam bomo še bolj približali dogajanja na igriščih, v DOS-u in ZOSS-u ter vam omogočili, da tudi sami aktivno sodelujete pri objavi vsebin. Temu bosta namenjeni rubriki Novice in Knjiga primerov.
Imate novico ali informacijo, za katero menite, da jo morajo izvedeti vsi naši sodniki? Objavite jo! Se vam je na tekmi zgodila nenavadna akcija in ne veste ali ste s svojo sodniško odločitvijo ravnali pravilno? Objavite jo in s strani Strokovnega odbora DOS Ljubljana boste prejeli odgovor. Tudi na ta način bomo lahko izpopolnjevali Knjigo primerov. Z dodajanjem neobičajnih akcij in ne/pravilnih sodniških postopkov bomo vsi sodniki izpopolnjevali naše sodniško znanje. Vsak prispevek bo možno komentirati direktno na spletni strani.

Obvestilo o vsakem objavljenem prispevku boste prejeli na vaš elektronski naslov, zato vas bomo o dogajanju (pisanje potnih nalogov, izplačila, vabila, navodila, …) obveščali izključno preko te spletne strani!

V primeru morebitnih dodatnih vprašanj ali težav smo vam na razpolago.